Main navigation

Taràpia
sexual

Si desitges millorar la teva experiència sexual i la capacitat que tens de sentir i d’obtenir plaer, aquest és el teu espai. Allibera’t de la por, el malestar, l’exigència i la frustració i torna a connectar amb el teu plaer, el teu cos i el teu desig de manera satisfactòria i plena.

La teràpia sexual et proporciona l’espai on poder donar veu i expressar el que t’inquieta, comprendre què és el que està passant i trobar eines i recursos poderosos per atendre-ho. Al teu ritme, tenint sempre presents els teus objectius i les teves necessitats.

La sexualitat és benestar i és des del benestar des d’on mereixes viure-la.

Treballarem atenent els pensaments, les emocions i el cos, identificant aquells factors que t’allunyen d’una sexualitat conscient i feliç i potenciant aquells que t’hi apropen per així (re)emprendre el camí cap al plaer.

No estàs sol. No estàs sola. M’encantarà acompanyar-te en aquest camí d’autoconeixement.

Factors que poden afectar l’expressió i la vivència de la sexualitat...

La teràpia sexual és per a tu si desitges...

El plaer està en tu.

Tarifa

Cada sessió té una durada d’una hora i la inversió és de 60€/h.

La teràpia online funciona exactament igual que la teràpia presencial i té la mateixa finalitat; la distància no és cap impediment per poder-te acompanyar.

Només necessites un lloc tranquil i bona connexió a Internet.  

Teràpia sexual

Presencial
60
€ per sessió
  • 1 h de sessió
  • Manresa

Teràpia sexual

Online
60
€ per sessió
  • 1 h de sessió
  • Online

La millor inversió que pots fer és en tu i el teu benestar.

Testimonis reals diuen de la teràpia...

preguntes freqüents

Cada sessió té una durada d’una hora.

Generalment les sessions són quinzenals, però sempre acordarem la freqüència respectant la teva situació i les teves necessitats.

Cada sessió de teràpia sexual té una inversió de 60€.

Pots posar-te en contacte amb mi a través d’aquest formulari i et respondré amb una proposta de dia i hora.

Per agilitzar el procés, et recomano que al missatge especifiquis quina és la teva disponibilitat horària, quin tema desitges treballar i si prefereixes realitzar les sessions online o presencials.            

Sé que aquesta pregunta és important per a tu, i et seré molt honesta: no puc respondre-la perquè no ho sé. No hi ha un procés igual que un altre, com no hi ha una persona igual que una altra.

La idea és que vinguis, exploris, aprenguis, apliquis i segueixis el teu camí de forma autònoma; respectant la teva història, els teus ritmes, les teves necessitats i els teus objectius. En definitiva, respectant realment el teu procés. El teu compromís i implicació seran essencials per a la teva evolució.  

La primera sessió és el moment en que ens coneixem, quan m’expliques el motiu de la teva consulta, què és el que està passant, des de quan passa i què és el que necessites. Et faré algunes preguntes clau per obtenir informació i conèixer la teva història. Ens interessa identificar què ha desencadenat i què manté el problema.

Conjuntament especificarem els objectius que vols aconseguir, els ordenarem per prioritats i definirem com treballarem.

Cada sessió té una estructura similar:

  • – Revisarem el que es va treballar en l’anterior sessió, quina és l’escena d’avui i què sents que necessites en aquest moment.
  • – Treballarem mitjançant tècniques d’autoconeixement, preguntes de reflexió, dinàmiques i exercicis per tal que entenguis com estàs funcionant, aprenguis eines i descobreixis recursos personals per poder aplicar-ho en el teu dia a dia i apropar-te als teus objectius.
  • – Identificarem què t’emportes de la sessió.
  •  

Aquesta estructura és orientativa; es flexibilitzarà i adaptarà sempre a les teves necessitats.

En les sessions es plantejaran exercicis, dinàmiques i eines a posar en pràctica fins que ens tornem a veure. És la forma d’explorar, prendre consciència i integrar tot el que es va treballant i aprenent.

Et proposaré que una llibreta es converteixi en la teva companya de viatge, perquè puguis escriure tot allò del que t’estàs adonant, estàs aprenent i estàs travessant i així puguis recordar-ho sempre que ho desitgis.

A mesura que vagis avançant, notant els canvis, integrant aprenentatges i aconseguint els objectius definits al inici de la teràpia, significarà que aquest procés de teràpia ha arribat al seu final.

Totalment sí, són igual d’efectives.

Actualment existeixen moltes eines per fer un treball online de gran qualitat. A més, la modalitat online ofereix alguns avantatges:

  • – Estalvies temps al no tenir-te que desplaçar.
  • – Pots realitzar les sessions des d’un espai segur i íntim per a tu.

Les sessions online es realitzen a través d’Skype. No és necessari que en siguis usuari/a, puc enviar-te l’enllaç per accedir directament a la sessió programada.

Si per algun motiu justificat no desitges que les sessions es facin a través d’aquesta plataforma, pots posar-te en contacte amb mi i valorem altres opcions.

Sí, sempre i quan m’avisis amb 24h d’antelació. De no ser així, es realitzarà el cobrament d’aquella sessió.

Per respecte a tu, el meu treball i les altres persones que poden necessitar aquell espai reservat per a tu, et convido a cuidar els espais de teràpia i avisar amb temps si realment necessites un canvi. Em comprometo a fer el mateix si fos necessari.

Sí, quan el canvi o anul·lació es faci amb 24h d’antelació.

Sí.

Compto amb companys d’equip i professionals externs que ajuden a complementar el meu treball quan és necessari (professionals de la fisioteràpia, ginecologia, urologia, nutrició, etc.).