Main navigation

Taràpia
de parella

Si desitgeu cuidar la intimitat i connexió entre vosaltres, construir un projecte comú de relació i de vida i que la vostra relació sigui enriquidora, satisfactòria i plena, aquest és el vostre lloc. La teràpia de parella brinda l’espai, els recursos i les eines necessàries per nodrir el bon amor.

Al llarg d’una relació de parella apareixen dificultats i reptes que poden deteriorar la relació o poden enfortir-la. La clau està en com es decideix afrontar i gestionar cada una d’aquestes dificultats. 

Una relació de parella és una de les eines més poderoses de creixement personal.

La teràpia de parella brinda l’oportunitat de reflexionar i valorar com us sentiu, com us esteu relacionant, quines són les vostres necessitats en aquests moments, en quins aspectes de la relació sentiu insatisfacció o quins desitgeu nodrir per poder emprendre un procés de (re)connexió amb la parella, deixant enrere les conductes i reaccions destructives per integrar eines i recursos més adaptatius a la vostra realitat.

Estaré encantada de poder-vos acompanyar.

Factors que poden afectar la relació de parella...

La teràpia de parella és per a vosaltres si desitgeu...

El bon amor és acceptació, comprensió, unió, equilibri, valoració, suport, confiança, agraïment i llibertat. Aquest és l’amor que mereixes.

Tarifa

Cada sessió té una durada d’una hora i la inversió és de 70€/h.

La teràpia online funciona exactament igual que la teràpia presencial i té la mateixa finalitat; la distància no és cap impediment per poder-vos acompanyar.

Només necessiteu un lloc tranquil i bona connexió a Internet.  

Teràpia parella

Presencial
70
€ per sessió
  • 1 h de sessió
  • Manresa

Teràpia parella

Online
70
€ per sessió
  • 1 h de sessió
  • Online

Testimonis reals diuen de la teràpia...

preguntes freqüents

Cada sessió té una durada d’una hora.

Generalment les sessions són quinzenals, però sempre acordarem la freqüència respectant la vostra situació i les vostres necessitats.

Cada sessió de teràpia de parella té una inversió de 70€.

Podeu posar-vos en contacte amb mi a través d’aquest formulari i us respondré amb una proposta de dia i hora.

Per agilitzar el procés us recomano que al missatge especifiqueu quina és la vostra disponibilitat horària, quin tema desitgeu treballar i si preferiu realitzar les sessions online o presencials.

Sé que aquesta pregunta és important per a vosaltres, i us seré molt honesta: no puc respondre-la perquè no ho sé. No hi ha un procés igual que un altre, com no hi ha una persona igual que una altra.

La idea és que vingueu, exploreu, aprengueu, apliqueu i seguiu el vostre camí de forma autònoma; respectant el vostre moment, els vostres ritmes, les vostres necessitats i els vostres objectius. En definitiva, respectant realment el vostre procés. El vostre compromís i implicació seran essencials per a la teva evolució.

La primera sessió és el moment en que ens coneixem, quan m’expliqueu el motiu de la vostra consulta, què és el que està passant, des de quan passa i què és el que necessiteu. Us faré algunes preguntes clau per obtenir informació i conèixer la vostra història. Ens interessa identificar què ha desencadenat i què manté el problema.

Conjuntament especificarem els objectius que voleu aconseguir, els ordenarem per prioritats i definirem com treballarem.

Cada sessió té una estructura similar:

  • – Revisarem el que es va treballar en l’anterior sessió, quina és l’escena d’avui i què necessiteu en aquest moment.
  • – Treballarem mitjançant tècniques d’autoconeixement, preguntes de reflexió, dinàmiques i exercicis per tal que entengueu com esteu funcionant, aprengueu eines i descobriu recursos personals per poder aplicar-ho en el vostre dia a dia i apropar-vos als objectius.
  • – Identificarem què us emporteu de la sessió.
  •  

Aquesta estructura és orientativa; es flexibilitzarà i adaptarà sempre a les vostres necessitats.

En les sessions es plantejaran exercicis, dinàmiques i eines per posar en pràctica fins que ens tornem a veure. És la forma d’explorar, prendre consciència i integrar tot el que es va treballant.

Generalment sí.

En alguna ocasió que es considera necessari, després de realitzar la primera sessió conjunta, es realitza una sessió individual amb cada membre de la parella. La intenció és que cada persona tingui el seu espai seguir i íntim per poder expressar-se, aclarir algun tema o poder oferir eines específiques que beneficien la teràpia.

Aquesta decisió sempre serà platejada, consultada i acordada amb totes les parts i tindrà un objectiu clar i específic.

A mesura que aneu avançant, notant els canvis, integrant aprenentatges i aconseguint els objectius definits al inici de la teràpia, significarà que aquest procés de teràpia ha arribat al seu final.

Totalment sí, són igual d’efectives.

Actualment existeixen moltes eines per fer un treball online de gran qualitat. A més, la modalitat online ofereix alguns avantatges:

  • – Estalvies temps al no tenir-te que desplaçar.
  • – Pots realitzar les sessions des d’un espai segur i íntim per a tu.

Les sessions online es realitzen a través d’Skype. No és necessari que en siguis usuari/a, puc enviar-te l’enllaç per accedir directament a la sessió que tinguem programada.

Si per algun motiu justificat no desitgeu que les sessions es facin a través d’aquesta plataforma, podeu posar-vos en contacte amb mi i valorem altres opcions.

Sí, sempre i quan m’aviseu amb 24h d’antelació. De no ser així, es realitzarà el cobrament de la sessió.

Per respecte a vosaltres, al meu treball i a les altres persones que podrien necessitar aquell espai, us convido a cuidar els espais de teràpia i avisar amb temps si realment necessiteu un canvi. Em comprometo a fer el mateix si fos necessari.

Sí, quan el canvi o anul·lació es fa amb 24h d’antelació.

Sí.

Compto amb professionals companys d’equip i també amb professionals externs que ajuden a complementar el meu treball quan és necessari (professionals de la fisioteràpia, ginecologia, urologia, psiquiatria, nutrició, etc.).