Main navigation

Tallers y
masterclasses

Agraïment, reconciliació, connexió, vitalitat, despertar, retrobament, amor, apoderament, transformació, confiança i acceptació són algunes de les paraules que m’han regalat les persones que han participat a algun dels tallers que he impartit.

Sento que és el que més pot descriure el poder transformador que ofereix l’experiència del treball personal en grup.

En cada taller que preparo, sigui presencial o online, hi poso tota la meva dedicació i molt d’amor i és que m’apassiona compartir coneixements i oferir un espai segur, de retrobada i descoberta on experimentar amb diferents dinàmiques, eines i recursos.


Cada espai té el seu propòsit. Els que he impartit en els últims anys són tallers per a dones que desitgen reconnectar amb el seu cos i el seu plaer; per a parelles que volen deixar enrere la rutina i (re)trobar-se en la intimitat i la passió; per a persones que volen beneficiar-se de la sexualitat conscient; per a dones que volen millorar la relació amb la seva sexualitat i ciclicitat; per a persones que desitgen aprendre a gestionar les pròpies emocions de forma constructiva i compassiva.

És per a tu si desitges...

Si desitges conèixer els tallers i masterclasses que tinc entre mans i que estan en actiu, pots seguir-me a Instagram. I si tens interès en contractar aquest servei, pots posar-te en contacte amb mi i en parlem.

Beneficia’t del poder transformador que ofereix el treball en grup.

Testimonis reals diuen dels tallers ...

preguntes freqüents

Et convido a seguir el meu perfil d’Instagram per estar al dia dels tallers que ofereixo al llarg de l’any.

És variable. Cada taller té la seva pròpia estructura, durada i preu.

No tens per què fer-ho si no vols. El treball és personal, tindràs els teus espais per treballar els teus temes i compartir si ho desitges i ho sents.

L’espai que creem és un espai segur, on els teus límits seran sempre respectats. De fet, en cada taller treballem els límits d’autocura per tal que els tinguis ben presents.

Per conferències, entrevistes i xerrades pots escriure’m a hola@carlapique.com i ho parlem.