Main navigation

Hola,
Sóc la Carla!

El meu nom és Carla Piqué Planell, sóc psicòloga general sanitària especialitzada en teràpia sexual i de parella i la meva passió és el coneixement de la sexualitat, les relacions i les emocions. Des de fa més de deu anys acompanyo a dones i homes en el seu procés d’autoconeixement, creixement personal i connexió amb el seu plaer i benestar i segueixo emocionant-me al veure com ho aconsegueixen.

Entenc la teràpia com un acte d’amor propi i de compromís amb un/a mateix/a, per això només puc escoltar, guiar i sostenir a les persones que decideixen emprendre aquest viatge des del respecte i la confiança, valors molt importants per a mi.

Admiro el coratge de cada persona que decideix deixar enrere el conformisme i afrontar les seves ombres per (re)iniciar el seu camí cap al benestar. I el reconec també en mi.

M’encanta seguir en formació i treball personal de forma contínua, seguir aprenent, investigant i nodrint-me tant a nivell personal com professional per poder oferir un servei complet, integratiu, de màxima qualitat i totalment personalitzat.

Em sento molt feliç de crear aquest espai d’autoconeixement, salut mental i calma emocional i compartir-lo amb tu.

Anys d'experiència
+ 1
Sessions realitzades
+ 1
Persones ajudades
+ 1

I un trosset de mi
més personal...

Sóc humana i perfectament imperfecta. Introspectiva, curiosa i observadora de mena. Si hagués d’enumerar tots els temes que desperten la meva curiositat i que m’agradaria aprofundir-hi, no tindria fi (i desitjo que així segueixi sent).

Sempre tinc un llibre (o dos) entre mans i una llibreta. Des de petita l’escriptura m’ha ajudat en molts moments de la meva vida i és per això que m’he format en escriptura terapèutica i recursos analògics en psicoteràpia.

M’agrada apreciar la bellesa de les petites coses, viatjar, l’olor de lavanda, practicar ioga i compartir amb les persones que estimo. També necessito molt temps per estar amb mi mateixa. I els gats, adoro els gats.

La meva formació

Em vaig llicenciar com a psicòloga a la Universitat de Barcelona l’any 2011. Tenia clar que volia especialitzar-me en sexologia, per això vaig decidir realitzar les pràctiques de la llicenciatura a un Centre d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva.

Vaig especialitzar-me realitzant el Postgrau en Teràpia de Parella i el Postgrau en Teràpia Sexual, obtenint així el Màster en Teràpia sexual i de Parella a la Universitat de Barcelona.

El màster va brindar-me l’oportunitat de conèixer el professor (i gran mestre) Manel Villegas, amb qui he realitzat el Postgrau en Psicopatologia del Desenvolupament Moral, el Postgrau en Recursos Analògics en Psicoteràpia i el Postgrau en Training Terapèutic, impartits pel Dr. Manel Villegas i Pilar Mallor.

M’he format com a terapeuta EMDR (Instituto Español de EMDR y EMDR Europe) per treballar reparant trauma y dificultats emocionals.

Durant anys he assistit als diferents Congressos espanyols de Sexologia de la Federación Española de Sociedades de Sexología (FESS) i a aquells seminaris, cursos, retirs i tallers que m’ofereixen l’oportunitat d’actualitzar, ampliar coneixements i completar el servei que ofereixo com a psicòloga i sexòloga.

Cada formació que realitzo neix de la curiositat i recerca incansable d’eines, recursos i respostes per acompanyar a les persones en el procés de creixement personal i eròtic. Això m’ha portat a profunditzar en diversos temes: processos de dol, culpa i perdó; autoestima; vincles amorosos; sexualitat conscient i tantra; cicle menstrual; gestió emocional i gestió de conflictes; escriptura personal terapèutica; EMDR; pensaments intrusius; entre d’altres.

Actualment sóc membre del Grup de Treball de Sexualitat i Parella del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC).

I ara què?